PORTOFOLIU DIVERSE

 • CAFENEAUA ARSENAL

  Am avut norocul, ca intr-o zi frumoasa din februarie, sa ma bucur de placerea de a savura o cafea spumoasa in una din cele mai frumoase cafenele ale orasului meu natal Targoviste, si anume este vorba de cafeneaua din cladirea Arsenalului, cum este ea cunoscuta la ora actuala in Targoviste. Clădirea Arsenal este una din edificiile ridicate în vremea regelui Carol I, la 1883, dar hai sa lasam pozele sa vorbeasca de la sine...!

  PATINUARUL DIN TARGOVISTE

  O intamplare destul de haioasa cu acest patinoar, l-am cautat in primele zile cand acesta inca nu era finalizat, avea la exterior niste panouri de constructie mari si nu se zarea inauntru ca acolo urma sa se construiasca acest patinoar, ceea ce face haios acest lucru este faptul ca nu l-am vazut desi am trecut pe langa el. Sa revenim si la subiect am fost impresionat de cum a ajuns sa arate acest patinoar pana la urma urmei.

  DRUMETIE LA PRISEACA

  Eu, Florian Ispas, Simona Tudorescu, Alexandru Mihail Badea si Baleanu Valentin, Nicolae am plecat in padure la Priseaca sa surprindem frumusetea naturii